De prachtige herfst.

Ieder seizoen is mooi! Mijn favoriete seizoen is de lente, want dan komt alles weer langzaam tot leven, worden de dagen weer langer, en komen de lekker-in-de-tuin-zitten-dagen (snap je ‘m nog?) weer in beeld.

Op een goeie tweede plek komt de herfst. Want zeg nou zelf; de herfst is zo zo zo mooi! Ik kan er echt van genieten om op een mooie, zonnige herfstdag uren door het bos te dwalen met al die verkleurde bladeren, paddenstoelen en het mooie zonlicht.

Helaas lukt dat niet altijd met een kleintje van 1 jaar, maar soms breng ik haar wel eens bij haar oma, en ga ik met mijn spiegelreflex op pad, de bossen in.

Onder het kopje ‘Seizoen’ zal ik de foto’s die ik dan maak laten zien en breng ik de herfst, op mijn manier, in beeld.

3 gedachten over “De prachtige herfst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s