Met je baby op de fiets

Wij wonen prachtig mooi! Binnen 5 minuten zijn we in de Loonse en Drunense duinen en de bossen die daar omheen liggen. Die zijn als het ware onze achtertuin en ik ga daar dan ook graag heen.

Met Evi op de fiets

cof

Al een tijdje kan Evi zelfstandig zitten en dus mag ze mee in een fietsstoeltje op de fiets. Heer-lijk is dat! Afgelopen tijd, toen het nog wat mooier weer was, ben ik regelmatig met haar gaan fietsen. Zo leuk vindt ze dat! Ze kijkt vol op om zich heen en ik hoor haar ook regelmatig lachen.

Zelf fiets ik heel graag een rondje over het fietspad door de bossen bij ons in de buurt en langs het kanaal terug. Het is daar zo mooi met allerlei verschillende soorten bomen (loof en naald), heide en uitschieters van de Loonse en Drunense duinen. En zeker nu in de herfst is het er extra mooi!

Dus afgelopen vrijdag ben ik nog even voor ik moest gaan werken een rondje gaan fietsen met Evi. Ik had haar goed ingepakt met een dikke winterjas en muts en sjaal (allemaal Zeeman, daar hebben ze zo leuke kleding voor kinderen!) en we zijn op pad gegaan. Toen we op de terugweg langs het kanaal fietsten zagen we nog de schapenherder met haar kudde grazende schapen. Leuk om te zien hoe haar 4 honden de kudde in toom houden. We hebben even staan kijken.

Ik zal jullie hier onder wat foto’s laten zien die ik heb gemaakt met mijn telefoon. Wanneer ik wat moois zie stop ik eventjes en maak wat foto’s. Evi vind het gelukkig ook prima om regelmatig stil te staan 🙂

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Omdat de zon flink scheen, wat natuurlijk heerlijk is, zijn de foto’s wel wat donker (tegenlicht) of juist flets. Midden op de dag zorgt de zon voor ‘hard licht’. Maar met een beetje bewerking zijn ze best leuk geworden vind ik zelf.

Ik zou het erg leuk vinden als jullie me laten weten wat je van mijn foto’s vindt. Heb je nog tips?

En wie van jullie gaat ook wel eens met zijn kindje fietsen? En fietsen jullie dan ook voor het plezier een rondje, of juist omdat het niet anders kan omdat je bijvoorbeeld geen auto tot je beschikking hebt? Laat het me weten in een reactie hieronder 😉

 

Een gedachte over “Met je baby op de fiets

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s