Evi’s cadeautjes #1

Afgelopen dinsdag werd Evi 1 jaar en dat hebben we als gezinnetje in de Efteling gevierd. In de avond hadden we de opa’s en oma’s uitgenodigd om gezellig te komen eten. Helaas konden mijn ouders er niet bij zijn, maar gelukkig mijn schoonouders wel. Dat was een leuke avond!

Omdat mijn oma slecht ter been is, ben ik gisteren, samen met mijn moeder naar haar toe gegaan, zodat ook mijn oma ‘Evi’s feestje’ bijwonen. En omdat mijn jongste broertje zondag moet werken, kan hij pas laat op het feest komen, dus die heb ik, samen met mijn schoonzusje, gisterenmiddag uitgenodigd bij ons thuis. Evi heeft dus al wat cadeautjes gekregen en omdat ze er komende zondag waarschijnlijk nog veel meer zal krijgen, laat ik jullie nu alvast een deel zien.

Ikea keukentje

Wij wilden zelf heel graag een keukentje aan Evi geven. De box in de kamer waren we beu en deden we nog maar weinig mee, dus die wilden we sowieso weg hebben. Maar dan zou het zo’n kale muur worden, dus een keukentje zou erg leuk zijn bedachten we. We hebben via Facebook meegedaan met een winactie voor een hele gave steigerhouten keuken van ‘Bartsmeubelen’, maar helaas hebben we die niet gewonnen. En omdat ons budget niet al te hoog was, kwamen we uit op het keukentje van de Ikea. Toen ik de voorraad ging checken op hun website, zag ik ook nog eens dat die keukentjes in de aanbieding waren, dus dat was helemaal mooi meegenomen!

Dat keukentje hebben we dus voor Evi gekocht tijdens een dagje Ikea. En omdat we nu veel minder hadden uitgegeven dan we wilden, kon ik er nog een leuk keukensetje met wat pannen, bordjes en bestek van de Lidl bij kopen. Onderstaande kreeg ze dus van ons.

Activiteitenkubus

Bij de Lidl hadden ze (en hebben ze nu nog) veel meer houten speelgoed in de aanbieding. Van mijn schoonouders had ik een bedrag gekregen, waar ik dan zelf cadeautjes voor Evi voor mocht kopen, want zij konden anders ook niet bedenken wat ze wilden geven. Dus ik heb bij de Lidl o.a. deze onderstaande activiteitenkubus gekocht. (Helaas is deze niet meer te bestellen) Zondag krijgt ze nog een cadeau.

Nijntje speelt verstoppertje

Hier had ik al vaker hele positieve verhalen over gehoord. Je verstopt Nijntje ergens bij je kindje in de buurt en die roept dan om de zoveel tijd iets om je kindje naar haar (of hem, wat is het nou?) te laten zoeken. Het stimuleert je kindje om te kruipen of lopen. Dit cadeau kreeg ze van mijn broertje en schoonzusje. We hebben er al even mee gespeeld en ze is echt aan het zoeken als ze Nijntje hoort roepen. Zo leuk!

Jurkje van Bakkaboe

Van mijn vader en moeder heeft Evi alvast een superleuk jurkje van Bakkaboe gekregen. Zondag krijgt Evi nog wat andere cadeautjes van ze, maar deze heeft mijn moeder gisteren alvast gegeven toen we bij mijn oma waren, zodat Evi dit jurkje zondag aankan op het feest. Ben zo benieuwd hoe het haar staat, vast heel leuk!

cof

Evi is zoals jullie zien al flink verwend! Via lijstje.nl heb ik een verlanglijstje voor haar gemaakt en daar zijn al een heleboel cadeautjes van afgestreept, dus ze wordt zondag nog veeeeel meer verwend. Ik vind het ook erg leuk allemaal zo’n eerste verjaardag. Het is net of ik zelf jarig ben ;).

Ik ben benieuwd naar wat jullie je kind voor zijn of haar eerste verjaardag cadeau deden. Laat het me weten in een reactie 🙂

2 gedachten over “Evi’s cadeautjes #1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s