Evi’s cadeautjes #2

In mijn vorige blog heb ik al een deel van Evi’s cadeautjes aan jullie laten zien, maar ze heeft gisteren op haar feestje nog véél meer cadeautjes gehad. Ze is zo ontzettend verwend! Hieronder volgt deel 2 van Evi’s cadeautjes 🙂

Houten trekschildpad

Mijn schoonouders hadden Evi op haar verjaardag zelf al een houten activiteitenkubus gegeven, en gisteren gaven zij deze superleuke houten trekschildpad met vormenstoof. Als je de schildpad voort trekt, draait die ronde vormenstoof mee rond, waardoor alle houten blokjes die binnenin zitten over elkaar heen rammelen. Je kunt de vormenstoof van de schildpad afhalen en de blokjes zijn er makkelijk uit te halen, tussen twee touwtjes aan de zijkant door. Deze houten trekschildpad is bij de Lidl gekocht.

Twee-in-een

Dit is een telefoon en piano in een. Dubbel speelplezier dus! Evi vind alles waar muziek uitkomt en zeker alles waar ze zelf muziek of ander geluid (lees: herrie) mee kan maken erg leuk, dus dit is zeker een geslaagd cadeau! Je vind hem hier.

VTech ontdek- en leertafel

Mijn ouders hebben thuis een activiteitentafeltje staan waar Evi heel graag mee speelt. Dus ik had zo’n tafeltje ook op haar verlanglijstje gezet. Omdat deze best prijzig zijn hebben mijn broertje en schoonzusje op Marktplaats gezocht en vonden deze superleuke ‘ontdek en leertafel’ van VTech voor een prikkie. Zodra Evi er even mee had gespeeld mochten we hem niet meer wegzetten, want dan protesteerde ze flink! Ze speelt er heel erg graag mee en als ze wat ouder is kunnen we er zelfs een tablet op vastklikken, zodat ze er via een app nog meer mee kan spelen en leren.. Maar dat zie ik tegen die tijd wel weer ;).

Abrick blokken

Van mijn broertje en schoonzusje kreeg Evi ook nog deze ton met bouw blokken. Lijkt me erg leuk voor Evi om mee te spelen en te ontdekken hoe alles in elkaar past en weer uit elkaar kan. Evi haalt graag van alles uit kastjes, lades, dozen en ook de viltjes op de salontafel gooit ze er graag van af, dus ik denk dat ze hier ook goed mee kan spelen. Al is het maar de blokken uit die ton halen en er weer in doen.

Duwstok eend

Deze vind ik zelf zo leuk! Mijn nichtje, die ook een kleine heeft en waar ik regelmatig mee afspreek, kocht deze duwstok bij een superleuk winkeltje, waar ze heel veel houten speelgoed verkopen (TIP! ze hebben ook een online-shop). Evi vind het ook erg interessant als ik demonstreer hoe dit speelgoed werkt en de flappers van de eend ronddraaien.

Big Hugs stoffen pop

cof

Van de tante van Jacco kreeg Evi deze leuke stoffen pop met allerlei frutseltjes er aan waar ze lekker mee kan friemelen. Zo zitten er wat knopen, een rits, klittenband en een veter aan waar ze mee kan oefenen. Goed voor de motoriek en erg leuk ook!

Groente- en fruit snij-set en pannensetje

Van mijn ouders kreeg Evi nog dit groente en fruit snij-setje en pannensetje (bovenstaande pannensetje vond ik niet meer op de site van de Hema, maar ik vond wel een ander erg leuk pannensetje!) voor in haar keukentje. Ik ben deze samen met mijn moeder gaan kopen, maar nu zag ik pas dat de groente en fruit snij-set voor kinderen vanaf 2 jaar is en het pannensetje zelfs pas voor kinderen vanaf 3 jaar. Het groenten en fruit snij-setje ga ik wel proberen of ze er mee kan spelen (of het niet te kleine onderdelen o.i.d. zijn), maar ik denk dat ik het pannensetje nog even ingepakt boven op zolder zet.

Trek eendje en Giraffe-voertuig van Wonderworld

Dit zijn ook twee hele leuke houten figuurtjes die Evi van vrienden van ons kreeg. Ik weet niet eens van welke vrienden, want ze kwamen ongeveer allemaal tegelijk binnen, waardoor het niet alleen bij ons binnen, maar ook in mijn hoofd ineens één groot gekkenhuis was! Het zijn een trek eendje en een ‘houten voertuig Giraffe‘ van Wonderworld. De giraffe gaat van links naar rechts wanneer je hem laat rijden. Heel grappig!

En nog véél meer

Verder kreeg ze nog o.a. twee houten puzzels van Goki, een duplo Disney-set, Nijntje stoelendans en nog een snij-setje; ditmaal de broodset.

Zoals je ziet is Evi enorm verwend en dit is nog niet eens alles.. Maar voor nu hou ik het even hierbij en van de week komt deel 3 van Evi’s cadeautjes. Ze komt in ieder geval niks te kort! 😉 Het is zoveel, ik zou niet eens weten waar ik het allemaal moet laten. Veel vrienden zeggen: ‘dan pak je het toch in voor Sinterklaas, want dat weet ze toch nog niet’. En dat is natuurlijk ook zo. Misschien dat ik dat ga doen.

Hoe ging of gaat dat bij jullie? Krijgen jullie kinderen ook zoveel cadeautjes dat je een deel weer opnieuw inpakt voor bijvoorbeeld Sinterklaas? Of wisselen jullie het speelgoed eens in de zoveel tijd om? Ik ben benieuwd! Laat het me weten via een reactie hieronder 🙂

3 gedachten over “Evi’s cadeautjes #2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s