Evi’s cadeautjes #3

Pffff wat heeft Evi veel cadeautjes gehad voor haar verjaardag afgelopen zondag. Wat is ze enorm verwend! Ik weet niet eens waar ik alles moet laten. Een deel heb ik dus nog ingepakt gelaten, zodat ik haar die cadeautjes over een tijdje kan geven, of bijvoorbeeld met sinterklaas of kerst. Hierbij volgt Het derde en laatste deel van haar cadeautjes.

Small Foot houten loopwagen

Hóe gaaf is deze houten loopwagen van Small Foot? Er zitten zoveel verschillende activiteiten in verwerkt die goed zijn voor de motoriek en Evi kan er ook nog eens achter leren lopen. In eerste instantie wilden Jacco en ik deze loopwagen zelf kopen voor Evi i.p.v. het houten Ikea-keukentje, maar we besloten toch anders en ik zette deze ook op haar verlanglijstje. Mijn vriendinnen hebben samen een potje gemaakt en o.a. deze té leuke loopwagen gekocht als cadeau.

Nuby drijvende Octopus badspeelgoed

cof

Hier nog ingepakt, maar ondertussen is de Octopus al met Evi in bad geweest en Evi vond vooral de ringen in de vormen van een visje, een reddingsboei en zeester erg leuk. Ook een cadeautje van mijn vriendinnen, net zoals ↓

Bamboo Fibre Kids Set

cof

Omdat Evi steeds meer zelf eet en drinkt, is het natuurlijk leuk als ze zelf een eigen eet- en drinksetje heeft. Vandaar dat ik deze leuke bamboe-set met flamingo’s op haar verlanglijstje heb gezet.

Houten snijtaart en koks-set

Evi kreeg van weer andere vrienden van ons deze leuke houten snij-taart met kaarsjes en een set met schort, ovenhandschoen, deegroller en meer. Superleuk als ze straks wat ouder is en echt bewust met het keukentje gaat spelen. Dan kan ze zich leuk verkleden als een echte kok!

Play & Go

IMG_20171127_190009

Dit is nog eens een handig cadeau! Ook deze had ik op het verlanglijstje gezet, maar dit speel- en opbergkleed is natuurlijk vooral leuk voor mij en Jacco. Aan het eind van de dag leg ik dit kleed midden in de kamer en gooi vanuit alle hoeken speelgoed op het kleed, trek aan het koord zodat het dicht is en hang het in de gang aan een haak. Nu alleen die haak nog even in de muur slaan 😉

Rompertje uit New-York, Woezel en Pip vormenstoof en ‘Mijn kind in lijstjes’

Verder kreeg Evi nog een leuke romper van het Hard-Rock-Café van vrienden die onlangs in New-York zijn geweest. Een vormenstoof van Woezel en Pip en voor ons had een vriendin een leuk boekje met allerlei lijstjes om in de vullen over Evi gekocht. Hopelijk kan ik me er ook aan houden om het echt in te vullen en niet al na twee keer schrijven te stoppen (ik ken mezelf).

Feest bij de gastouder

cofEn als laatste is Evi ook bij onze gastouder verwend met een klein feestje en een cadeautje. Ook een leuke piano. Deze laat ik ook nog even in de doos op zolder liggen, want ondertussen hebben we al het e.e.a. aan muziek (herrie) speelgoed in huis. Deze is voor de afwisseling. Ik vind hem overigens wel ontzettend leuk!

Nou dit waren ze volgens mij wel. Evi kan wel even vooruit qua spelen en wij doen gezellig mee :).

Wat voor cadeautjes kregen jullie kinderen met de eerste of tweede verjaardag en wat zijn echte aanraders? Laat het me weten in een reactie 🙂

2 gedachten over “Evi’s cadeautjes #3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s