Mijn blog op Facebook

Eindelijk heb ik de stap gezet om een aparte pagina op mijn Facebook account aan te maken om mijn blog wat meer onder de aandacht te brengen. Ik denk er al langere tijd over na om dit te doen, maar vanuit onzekerheid had ik die stap nog steeds niet durven maken, want nu wordt het ineens een stuk persoonlijker. 

Vrienden en familie

Een goede stap om meer bekendheid voor mijn blog te krijgen is om er via social media, zoals Facebook, aandacht aan te besteden. Onbekenden, maar ook bekenden kun je daarmee kennis geven van je site. En daar zit het hem juist, bij de bekenden. 

Tot nu toe wisten maar een aantal vrienden en familieleden van mijn blog af. En de meeste van die vrienden waren het misschien inmiddels vergeten, omdat ik dit blog al eind vorig jaar ben begonnen en er toen wel eens iets over heb verteld. Na lange tijd er niks mee te hebben gedaan ben ik weer begonnen met schrijven, maar ik denk niet dat het heel erg is blijven hangen bij ze en ze er het bestaan al niet eens meer vanaf wisten.

Onzeker

De stap om mijn blog via Facebook te promoten vind ik enorm spannend, en dat komt puur en alleen door mijn onzekerheid. Ik heb veel plezier in het schrijven voor dit blog en wil mijn artikelen graag delen, maar ik ben altijd bang voor wat anderen er van vinden, zeker mensen die ik persoonlijk ken. Zo onnodig en nutteloos, dat weet ik, maar toch kom ik daar niet van af. En dat moet anders van mezelf, PUNT. Weg met die onzekerheid! Let’s make it personal.

Dus bij deze; welkom lieve vrienden, familie en anderen! Leuk dat jullie nu van mijn blog af weten en het misschien wel leuk vinden om af en toe een keertje een artikel te lezen. Jullie zijn altijd welkom, en ik zou het bijzonder leuk vinden als jullie af en toe een berichtje achterlaten.

TisWa

Wil je nu ook niks missen? Volg me dan via Facebook en blijf op de hoogte van mijn nieuwste artikelen. 

Hoe hebben jullie je blog meer bekendheid gegeven? En herken je dat gevoel van onzekerheid? Laat het me weten in een reactie πŸ™‚ 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s