Seizoen

 

Mijn favoriete seizoen is de lente. Na een donkere, grijze en koude winter worden de dagen langzaamaan weer wat langer, en wordt het ook weer warmer. Het vooruitzicht van lange avonden in de tuin zitten komt steeds dichterbij en de plantjes schieten weer uit de grond en de knoppen komen weer aan de bomen. Zo mooi!

De herfst komt op de tweede plaats. Maar nu ik zo into fotograferen ben, neig ik misschien zelfs wel wat meer naar de herfst dan eerst. In het bos is het dan zo ongelooflijk mooi met al die paddenstoelen en schitterend gekleurde bladeren. Of de mistige ochtenden waar de zon doorheen probeert te breken.. Voor de fotograferen een topseizoen.

De zomer vind ik heerlijk in de zin van; lekker lange zomeravonden in de tuin met vrienden, of fijn, in de schaduw in de tuin zitten, met een dik boek op schoot. Verder heb ik niet superveel met de zomer, want ik heb een hekel aan 28+ graden. Veel te warm! Gelukkig hebben we dat nou ook weer niet zo vaak in ons kikkerlandje ;).

En dan de winter. Ondanks dat ik de winter op de laatste plek zet, vind ik het wel altijd erg gezellig om lekker binnen op de bank onder een dekentje te zitten met een grote kop thee. Clichรฉ beeld van de algemene vrouw, of niet? ๐Ÿ˜‰

Wat is jullie favoriete seizoen en waarom? Ik ben benieuwd! Laat het me weten in een reactie ๐Ÿ™‚